8 Kasım 2010 Pazartesi

Şampiyonluk Düğümünde Son Viraj



Yarışın tamamını izleyemedim, Vettel motorun patlasın emi diye az totem yapmadım ama. Sevemiyorum arkadaş bu adamı, hele ki Webber'in ön kanadı, kendisine takıldığından beri iyice antipatimi topladı. Kaldı ki Alonso'yu da pilot olarak sevmem ama sonuçta Tifosi'ler için yarışıyor, desteklemek şart. Abu Dabi öncesi Webber'in 8, Vettel'in 15 puan önünde giriyoruz. (Bugün amma taraflı yazıyorum ya, idare edin valla :) ). Brezilya'daki sıralamanın aynısı, Abu Dabi'de olursa Alonso şampiyonluğunu ilan eder. Aksi bir durum olacaksa gönlüm tamamen Webber'den yana, Red Bull takımından bir şampiyon çıkacaksa, bunu hakeden tek isimin Webber olduğu gerçeği değişmez sanırım. Hukenberg'in sürpriz bir şekilde pole position almasının ardından pek de tutunamadı orada, gene de 8. olarak puan almayı başarması iyi oldu kendi açısından. 


Abu Dabi öncesi açıklamalar havada uçmaya başlar, Vettel hemen başlamış zaten Ferrari'nin motorunda problem olsa üzülmem diye, e biz de sen bariyerlere bindirirsen üzülmeyiz be Vettel. Bu açıklamalar devam edecektir yarışa kadar, Abu Dabi yarışını iki eliniz kanda dahi olsa izleyiniz derim. Sezonun finali muhteşem olacak. 


Bu arada centilmenliği elden bırakmayalım, Markalar'da şampiyonluğu garantileyen Red Bull takımını tebrik edelim, Abu Dabi için hazırlıklarımızı yapalım sonra da arkamıza yaslanıp sezonun finalinin keyfini çıkartalım. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...