26 Kasım 2010 Cuma

ATP Finals'da Yarı Final Zamanı



Sevgili deli takipçileri, şunca zamandır nasıl niyet ettim bilemezsiniz, gireyim iki satır da ATP maçlarını yazayım diye. Ama yok gündüz maçlarını işte olduğum gece maçlarının da takımlarımızın yoğun Avrupa Mesaisi ile çakışmasından dolayı çok izleyemedim. Yoksa sizi yazısız bırakmazdık vallahi bak, yalan söylüyorsak Serena Williams bir an önce iyileşip dönsün kortlara. O derece büyük konuştuk bakın. :))) 


İşin şakası bir yana ATP serisinde izleyebildiğim tek maç Djokovic - Nadal maçı oldu. İyiki de izlemişim ama güzel maç oldu. Bir Djokovic taraftarı olarak Nadal'a Cem Yılmaz edasıyla " Gözü sakatlanmasaydı yenemezdin " demek istiyorum. Her neyse B grubunda maçlar dün tamamlandı, Federer herhangi bir sürprize yer vermeden 3 maçını da kazanarak liderliğe oturdu. Bu noktada Soderling Ferrer'den gelecek bir kıyağı beklerken Murray'ın onu yenmesiyle kendini dışarda buldu. Bu durum beni çok üzdü gerçekten!!! ( tenisten sorumlu delimiz Yasemin kesin dövecek bu cümle yüzünden beni ). Ama İngiltere'de oynanan bir turnuva da İskoç tenisçinin üst tura çıkması da hoş oldu. Hoş İngilizler ile İskoçlar'da birbirlerine bayılmazlar pek ama olsun. 


A grubunda son maçlar bugün oynanacak, günün maçı Nadal - Berdych arasında. Zira Roddick'in Djokovic'i yenebileceğine ihtimal vermiyorum. Ki bu olursa Berdych için üst tura çıkma şansı doğar. Berdych'i severim ama Djokovic'i geçmesini istemem şahsen. Gözüken tabloda Nadal ve Djokovic bu gruptan çıkacak gibi. Federer - Djokovic ve Nadal - Murray eşleşmeleri olacak. Bu durumda Federer'in finale biraz daha zorlanarak gelebileceğini öngörmek yanlış olmaz. Hatta kalkıp Djokovic'e bir bacak arası daha atarsa bu sene Djokovic tenisi bile bırakabilir. Ancak neresinden bakarsak bakalım, bu  eşleşmeler olduğu takdirde Nadal'ın finale daha az yıpranarak geleceği, karşısına kim gelirse gelsin onun daha çok yıpranacağı kesin. 


Arkamıza yaslanıp tadını çıkartalım bu tenis şöleninin. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...