11 Aralık 2009 Cuma

Üç Maymun

NTVSPOR'dan Loran Vayloyan bizim defalarca söylediğimiz gerçekleri yazmış. Enfes bir yazı olmuş buradan okuyabilirsiniz. Şimdi çok afedersiniz ama ota boka yalanlama yazan Fenerbahçe Resmi Sitesinden bu konuda bir reaksiyon bekliyorum ben. Ama tık yok sitede. Yazıda Loran'ın değindiği konuların hepsi gerçek.

Hani gazeteci falan da değiliz ki kulüp bizi ciddiye alıp açıklama yapsın. Misal istiyorum ki kulüp desin , Biz Oktay Hoca biri yazın biri de yaklaşık 1 ay önce olmak üzere iki jkez anlaştık, ama Turgay Demirel'in amansız baskıları sonucu bir türlü Tanjevic'i kovamadığımız için kazık attık ona. Aydın Örs ile görüşmeye çalıştık ama sezon ortasında görüşmem, takım da almam ben diye kapattı kapıyı. Araya Doğan Hakyemez'i koymaya çalıştık olmadı , hazır Doğan Hakyemez ile görüşmüşken CEO ol dedik kendisine ama o işe de Turgay Demirel izin vermedi. Karşıyaka maçından sonra hocanın biletini bizzat Aziz Başkan kesti ama, ne olduysa o tazminat maddesi yüzünden iptal edemedik sözleşmeyi desin. Hemen hemen her maç oyuncular ile Tanjevic kenarda birbirine küfür ediyor allahtan Yugoslavca konuşuyorlar da kimse anlamıyor. Biz bunu da oyuncularımızın hırsı olarak görüyoruz desinler. Sahi Mirsad'a ne oldu, adamı kapı önüne koymuştunuz geçen sezon ortasında, sonra Efes'le anlaşınca kıymete bindi , ha final serisi devam ederken görüşmemesi lazımdı o ayrı. Sakat olduğuna kimse inanmıyor herkes başkan tarafından cezalandırıldığına inanıyor... Kime haksızsınız diyebiliriz ki bu noktada. Peki Mirsad'ın yaptığı yanlıştı ve kendi stilinizde amiyane tabiriyle "raconu kestiniz". Bu adamı Efes'in kucağına atanlara neden kesilemiyor o racon acaba. Yani neresinden tutarsak tutalım elde kalan bir durum var. Hazır girmişken bu olaya, kameralara yakalanmış Tanjevic - Kinsey diyaloğunu da yazalım.

Tanjeviç: Duyuyor musun, sizin yüzünüzden bana ‘go home' diye bağırıyorlar.
Kinsey: Haksız da değiller.
Tanjeviç: O zaman sen iyi oyna da kimseyi bağırtma.
Kinsey: Sen de doğru oynat... Sen doğru oynatırsan, biz de doğru oynarız.

Konu basketbol olunca Fenerbahçe yönetiminin hali , yukarıdaki resimden ibaret maalesef. En sonunda tribünler full çekecek , sırf Tanjevic'e istifa diye bağırmaya gelecek insanlar yakında.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yugoslavca diye bi dil yok hacı ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...