24 Ocak 2011 Pazartesi

NBA'de Kiralık Sezonu!!!



Sabah gazeteleri dolanırken gördüğüm bu haberle dehşete düştüm desem yeridir. Akşam gazetesinde çıkmış haber tam metni aşağıda 



Beşiktaş'ın çocuğu Shaq

Siyah-Beyazlı taraftarlar, Quaresma'nın ardından Başkan Yıldırım Demirören'den bir yıldız daha istedi
Cemal Telekom maçında Iverson olmadığı için sıkıldı. Başkan Demirören'e 'Voleybol takımı küme düşüyor' hatırlatması yapıldı
Beşiktaş'ın Buca'yı yenmesi taraftarı coşturdu, Siyah-Beyazlılar, cuma gününden beri 'Beşiktaş'ın maçı olsa da seyretsek' havasında. Başkan Yıldırım Demirören de Beşiktaş'a susuzluğunu gidermek için dün Siyah-Beyazlı takımın Türk Telekom'la oynadığı basket maçına gitti. Yıldırım Demirören yanında Allen Iverson'ın maçlarını kaçırmayan 4.5 yaşındaki oğlu Cemal'i de götürdü. Ancak Cemal, Amerikalı süper star olmadığı için maçta sıkıldı. Demirören maçı izlerken Cemal, bakıcısının yanına gitmeyi tercih etti.
IVERSON'I CAVALIERS KİRALIYOR!DAHA önce tribünlerin Quaresma isteğini geri çevirmeyen Başkan Yıldırım Demirören'e taraftarlar bu kez 'Beşiktaş'ın çocuğu Shaq' diye tezahürat yaptı. Demirören, gülümseyerek Shaquille O'Neal'ın gelecek sezon Beşiktaş forması giyebileceği müjdesini verdi. Shaq tezahüratıyla keyiflenen Demirören'in canını taraftarın 'Erkek Voleybol takımı küme düşüyor' hatırlatması sıktı.
BU arada maçtan sonra Cevher, Başkan Demirören'e bütün basketbolcuların imzaladığı Beşiktaş forması hediye etti.
ÖTE yandan acilen bir guarda ihtiyacı bulunan NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ın Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar Allen Iverson'ı kiralamak istediği öne sürüldü.
Potada  büyük  barışBasketbolculara kızıp bir ara maaşlarını ödemeyen başkan Demirören ile sporcular arasındaki buzlar eridi."
Şimdi haberin uydurmalığını geçtim, arkadaş orta halli tiraja sahip bir gazetede haber yapıyorsun. NBA nedir , kiralama sistemi var mıdır vs. bir araştırır insan. Haberi nasıl yazdığını cidden merak ediyorum. Fenerbahçe vs Galatasaray taraftarlarına açık çağrı valla, sevdiğiniz starın ismini söyleyin (Durant olur, Wade olur ) başkan kahkaha atarsa, Akşam gazetesi kesin size transfer eder. En olmadı yarım sezonluğuna NBA!!'den kiralarsınız. 

2 yorum:

tozlu parkeler dedi ki...

NBA takımları sadece araç kiralayabilirler, oyuncularına vermek üzere.

Furkan Zengin dedi ki...

Milwaukee'de yabancı kontenjanına takılmasın diye Ersan'ı NBDL'e yollayacakmış :))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...