4 Ocak 2011 Salı

Burak Hoca ve Ülkenin Yöneticilik Anlayışı


Haber az önce düştü, Burak Bıyıktay görevden alınmış. Hepimizin beklediği sonuç neticede geç bile kaldılar hatta. Neden görevden alındı Burak Hoca. Çok mu başarısızdı ? Hadi Eurocup için başarısız sayılır eyvallah diyelim buna peki eline ne verdiniz Burak Hoca'nın. Takımdaki tek sorun Burak Hoca'nın yetersiz performansı mıydı. Her şeye rağmen neden bu kadar dayandınız Burak Hoca'ya madem o kadar başarısızdı kovsaydınız Eurocup'tan elendiğiniz gibi. Sen kadroyu kurduktan sonra adamın eline Iverson bombasını bırak, doğru düzgün kadro kurma, oyuncuların parasını geç öde, oyuncular tepki verdi diye bayan takımına para öde erkeklere ödeme, sonra da hoca sen beceremiyorsun diye kov adamı.

Sorun ne biliyor musunuz, Burak Hoca dayanamayıp tekerlerine çomak soktu. Hayal tacirliği yapıyorlardı yöneticiler ne güzel, hedef şampiyonluk, Begic'i de alacağız ( böyle demeseler de çıkan haberleri de yalanlamadılar hiç ), Iverson aldık şampiyonluk en büyük hedef vs. diye taraftara hayal tacirliği yapan yöneticilerin foyasını ortaya çıkardı çünkü. Bu parayla benden şampiyonluk bekleniyorsa Fenerbahçe Ülker ne yapsın dedi. En hassas noktadan vurdu, yöneticilerin yalan söyleye söyleye kendilerinin bile inandığı masalları yıktı. Sonra ne oldu hooop görevden alındı. Sorun değil Burak Beşiktaş'ın çocuğudur, gider Ergin Ataman'ı ya da başka bir hocayı alırsınız sene sonunda kaçar gider o da, dönersiniz gene Burak sen bizim evladımızsın takımın sana ihtiyacı var diye.

Şu son 1 ayda resmen iğrendim Türkiye'de ki basketboldan. Cidden sorun oyuncularda falan değil, bizim yönetici bazında kaliteye ihtiyacımız var. TBF'den başlayıp en alt kurullara ve kulüplerin idari kadrosuna kadar baştan sona yenilenme şart

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...