5 Temmuz 2010 Pazartesi

Tour De France 2010


Eveeet yılın en büyük bisiklet organizasyonu başladı. Hatta 2 etapta geride kaldı. Biraz geç kaldık yazmakta ama ancak akşam özetlerden veya web üzerinden takip edebiliyorum. Her neyse meraklısına elimizden geldiğince aktarırız.

Tur'da bugün ikinci etap olan Brüksel - Spa etabı geçildi. İlk etap sonunda genel klasmanda lider olan İsviçre'li Fabian Cancellara bugün Fransız Sylvain Chavanel'in arkasında kaldı. Sylvain Chavanel etabı 4h 40' 48" ile birinci sırada geçti. Chavanel'in 3' 56" arkasında kalan Cancellara etabı 12. sırada bitirirken, genel klasman liderliğini ve Sarı Mayo'yu da Chavanel'e vermiş oldu. Genel klasmanda Chavanel 10h 1' 25" ile lider durumda, Cancellara 2' 57" ile, Tony Martin'de 3' 17"  arkasından takip ediyor Chavanel'i.



Tur'da yarın 213 km'lik Wanze - Arenberg, Porte du Hainaut etabı geçilecek.Turla ilgili daha çok bilgiye ulaşmak için sizi resmi  siteye alalım şuradan. Cidden bu adamlar bu işi iyi biliyor. Ayrıca imkanınız varsa ve izleyebiliyorsanız Eurosport Türkiye'den  Caner Eler'in enfes anlatımını size tavsiye ediyorum. Hiç bir şey blimiyor olsanız bile etap sonunda, bir çok şey öğrenmiş olarak ekran başından kalkacağınızı garanti ederim.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...