8 Mart 2011 Salı

Yönetim Kurulumuzdan Açıklama : Yolumuzdan Döndüremeyeceksiniz


Yönetim kurulu olarak yaşanan son gelişmeler üzerine bu açıklamayı yapmak zaruri olmuştur. Tüm spor ve blog kamuoyuna duyurulur


Spor Delileri olarak daima hakedenin kazanmasından yana olduğuuzu dile getirmiştik.Ancak başarılı geçen bir dönemin ardından başarımızı hazmedemeyen bir takım güçlerin başarımızı engellemek amacıyla bir takım oyunlar oynamaya başladığı açıkça görülmektir.
Tarafsızlığını çoktan yitirmiş olan bu güçler diğer blogların her türlü organizasyonunda bulunurken blog dünyasının parlayan yıldızı Spor Delileri'nin hiçbir organizasyonunda yoklar.Burdan onlara soruyoruz:SİZ BİZİ BEĞENMİYOR MUSUNUZ?..
Tüm bu kasıtlı hareketler göstermektedir ki Spor Delileri'nin "Dünya Blogu" olma yolunda diğer blogları geçmesi rakipleri tarafından açıkça farkedilmesi ve engelleme çalışmaları artık herkes tarafından görülmektedir.Sırf başarımızı engellemek için blog alemini bile kapatacak kadar ileri giden bu gizli güçler ile olan savaşımız devam edecektir. Blog aleminin km taşı olan ve her zaman doğruları savunan blogumuz adına o güçlere şu mesajı vermek istiyoruz.
KISKANANLAR ÇATLASIN ,KISKANANLAR ÇATLASIN...
Nanikkkk...
Spor Delileri Yönetim Kurulu

1 yorum:

Feyza Z. Çolak dedi ki...

Helal olsun. Aynı dış güçler Tarçın Tadında'nın lezzetli tariflerine de kafayı takmışlar. İnsanlar kötü yemekler yesin istiyorlar. Ama sonuna kadar direneceğiz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...