14 Nisan 2010 Çarşamba

Tarih Yazmaya Devam


18:00'de işten çıktım. 18:45'de salonun önüne vardığımda içeri giremedik. Salon fullenmişti. Sağlık olsun dedik, evin yolunu tuttuk. 3.set başında anca yetiştim eve. Neyse efendim maçın teknik taktik analizini yapamam. Şu kızların bir aydır canı çıktı yahu , 1 aydır oynadığımız rakipler; 2 kez Eczacıbaşı, 2 kez VGSTT, Cannes, Bergamo, BJK ve GS.... Nerdeyse 3 günde bir maç yapıyoruz. El insaf federasyon, milli takım takvimi sezon başında belliydi, çok mu lazımdı salon açılışı yapacağız diye 10 gün ara vermek lige. Her neyse o suratsız halinle, sıkıla sıkıla kupayı Fenerbahçe'ye verdiğin o kadar belli ki. Senin o suratını görünce , o kupaların değeri bir kat daha artıyor gözümde.

Kızların hepsi ile gurur duyuyorum, taraftarımıza helal olsun bütün maç susmadılar. Fenerbahçe Spor Kulübü tarihinde kadınlar voleybol branşında ilk kez Türkiye Kupası kazanıyoruz. Erkekler Basketbol'da da 44 yıl aradan sonra kazanmıştık. Fenerbahçe Acıbadem kendi tarihini yazmaya devam ediyor. Bize alkışlamak düşer...

3 yorum:

kaanozer dedi ki...

Unutulmasın ki bu kızlar o maçların üstüne birde 6(ALTI)setlik bir maç oynuyorlar.Daha başka nedenir ki.Hepsine helal olsun.Fena halde hepsi ile gurur duyuyorum,çünkü onlar armanın gururu.

Adsız dedi ki...

Usta erkekler basketbolda yıllar boyunca kupa maçları yapılmadı. Bu yüzden 44 yıl falan diye sırf ortalığı bulandırmak için yazılar yazıldı.
Yani 44 yıl değil.

***
Meleklere gelince helal olsun,umarım tüm branşlar bu kızları biraz örnek alır.
Geçen gün Erkek Voleybol maçını izledim 2-0'dan 2-3 yaptılar.

Onlara da destek olunmalı.

cenk dedi ki...

Gerçekten çok şey kaçırdın, o döneme yetişemeyenler muhabbet esnasında hep sorarlar spor sergi (lütfi kırdar) nasıldı diye işte tam dünkü gibiydi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...