16 Nisan 2010 Cuma

Melekler Yetmez, Efeler'i de İsteriz


Papazın Çayırı'nda başlatılan kampanyayı biliyorsunuz. Kampanya sonuç verdi, Sarı Melekler pazar günü Şükrü Saracoğlu'nda olacak...Bu vesile ile öncelikle Papazın Çayırı'na, sonra da bu kampanyaya destek veren tüm Fenerli Blogger'lara taraftar gruplarına teşekkür ederim bende. Çorbada bir tuzumuz olduysa ne mutlu.

Erkek Voleybol Takımı dün akşam nefes kesen bir mücadele sonunda Ziraat Bankası'nı 3-2 yenerek seride 2-0 öne geçti. Teknik taktik konulara girmiyorum, bunca senedir izliyorum illaki bizim de anlayabildiğimiz şeyler var ama, bu çocukların yaptığı şey teknik taktikle anlatılmaz. Söyleyebileceğim tek şey orta'yı biraz sağlam tutunca, 2 ve 4 numaralardan hücum etmek zorunda kaldılar orada da bizim bloklara yakalandılar. Sponsorsuz, göğüs reklamı olmadan, rakiplerinin nerdeyse 1/5 oranında bir bütçeyle son 3 senedir final oynayan bir takımdan söz ediyoruz. Geçen yıl Arslan'ın şanssız sakatlığı olmasa belki de son 3 sezondur üst üste şampiyon olan takım diyecektik.

Çok zor bir şey değil istediğim, inşallah Cumartesi günü şampiyonluk kupasını kaldıracağız, dileğim Erkek Takımımızın komple Bayan takımımızı izlemesi Pazar günü, sonra iki takımımızın birlikte stada gelmesi. Fenerbahçe'li olmanın haklı gururunu bizlere yaşatan bu sporcularımızı bağrımıza basmak istiyorum...Varsa buraları okuyan yönetime ulaşabilen birileri iletsin bu dediklerimizi...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...