7 Nisan 2010 Çarşamba

Kalite Denen Şey


Fenerbahçe Acıbadem'in başarısından sonra kalite sorgulanır oldu gene. Ben şahsen alışığım bu sorgulamalara da, voleybol topunu görse bomba diye karakola götürecek adamların yorumlarını okumak komedi cidden. Neymiş lig kalitesizmiş, neymiş Fenerbahçe ile diğer takımlar arasında uçurum oluyormuş, yabancı sayısını kısıtlamak lazımmış. Şöyle bir bakalım neler olmuş.

Fenerbahçe ligi 4. bitirmiş, lig süper kaliteli son haftaya kadar çekişme sürüyor vs. Bu sene Fener yarışın içinde, e Bursa'dan başka anadolu takımı yok zorlayan yukarıyı, ligin kalitesi geçen seneden düşük. e birader Trabzon nerenin takımı, Gürcistan'ın mı ? Kayseri bu ligin ilk yarısını lider kapamadı mı ? Neyse devam edelim

Bayan Voleybol liginin kalitesi düşük, yabancı oyuncularda Fenerbahçe çok iyi isimler aldı fark açıldı kalitesizleşti lig. E yıllarca Eczacı ve Vakıfbank ligin çok çok üzerinde kadro kurduklarında kaliteliydi de şimdi mi kalitesizleşti kardeşim bu lig. Eczacıbaşı'nın 40 yılda yapamadığını 5 senede Fenerbahçe yapınca mı kalitesiz oldu. GS Inter-Toto ayarından bile daha düşük olan bir kupada 3. olunca sonunu iyi getirdi , Fener Şampiyonlar Ligi'nde 2. olunca "Avrupa'da Kupa Hayal" oldu.

Erkek voleybol liginin 4.sü Fenerbahçe, Play - Off finali oynamasına rağmen statü gereği Balkan Kupası'na gitti. Bu sene ligi lider bitirdi, ama o da ne, statü değişti play-off finalinde şampiyon olan takım CL'ye gidecek dendi. Neyse sıkmayın canınızı, seneye maçların gidişatına göre bakarsınız Fenerbahçe 4. sıradayken statü çıkartıp şu tarihte ilk 3 sırada olanlar Avrupa'ya gider dersiniz.

Bayan Basketbol liginde yıllardır kalitesiz şöyle böyle, yahu vakti zamanında bu kadar bile rakip yokken GS'yi yenilmez armada ilan ediyordunuz, şimdi Samsun,Mersin, Botaş, Panküp Kayseri gibi takımların olduğu lig kalitesiz lig oldu.

Ne menem şeymiş arkadaş şu kalite, Fenerbahçe'ye tüm spor branşlarından uzaklaştırma vermek lazım baksana kaliteyi bozan hep onlar...

3 yorum:

alpele dedi ki...

Çok güzel ve gerçekleri insanların yüzüne şaak diye vuran,qtm'ye tam anlamıyla 'kapak' olmuş bir yazı.

Teşekkürler,eline sağlık Furkan Abi.

Alperen Erdem CİVELEK dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

kalitesiz dedikleri ligin Vakıfbank güneş sigortası İtalya lig lideri Scavolini den iki maça 5 set aldı...italyadan sonra rusya ve türkiye en kaliteli lig daha ne olsun!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...