16 Kasım 2009 Pazartesi

Yoksulluğumuz Kardeştir Bizim..


Yoksulluğumuz Kardeştir Bizim..

Vamos Bien Köy Okullarına Yardım Kampanyası


Paylaşıyoruz…

Yoksulluğunuzu,
Acılarınızı,
Özlemlerinizi,
Umutlarımızı…

Paylaşıyoruz…

Soframızdaki ekmeği,
Gelecek düşlerimizi.
Hasretlerimizi,sevgilerimizi…

Paylaşıyoruz…

Yarın yanağından gayrı her şeyi
sizlerle paylaşıyoruz…

Halkın takımı Fenerbahçemiz’in taraftarlarının oluşturduğu Vamos Bien taraftar grubu olarak taraftarlığın sadece tribünlerde olmadığını yada hep gündeme getirildiğii gibi kavga dövüş sahnelerinden ibaret olmadığını “Yoksulluğumuz Kardeştir Bizim” adıyla düzenlediğimiz Köy okullarına yardım kampanyasıyla gösteriyoruz.Taraftarız,tarafız,halkın tarafındayız,halkın yanındayız!..

Zor şartlarda yaşayan,karda kışta üşüyerek,hasta olarak,karın tipinin altında kilometrelerce yolu yürüyerek okuluna gitmeye çalışan kardeşlerimizin yaşadığı zorlukları paylaşarak azaltmak istiyoruz.Altı delik ayakkabılarının, yırtık montlarının,yamalı pantolonlarının,olmayan defterlerin, kitapların, kalemlerin yerlerine yenilerini biz koyuyoruz..

Yeni alabileceğiniz gibi evinizde yada çevrenizde bulunan kullanılmamış yada atıl durumda olan ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin eksiklerini tamamlayabileceğimiz her türlü malzeme için desteğinizi bekliyoruz. Unutmayın ki Ankara’da,İstanbul’da yada Doğu’nun ücra bir yerindede olsa o köy bizim köyümüzdür ve o zorlukları yaşayanlarda bizim kardeşlerimizdir. Zorlukları alt etmenin,o çakmak çakmak gözlerin gülmesini sağlamanın yoluda paylaşmaktan geçer..

İhtiyacımız olan malzeme grupları.. (6-14 yaş arası)
1- GİYSİ
-Mont
-Kazak
-Pantolon
-Bot,ayakkabı
-vs..
2-KIRTASİYE-OKUL
-Defter
-Kalem
-Boya
-Kitap (Roman,öykü,masal,boyama,test..)
-Her tür kırtasiye malzemesi
3-OYUNCAK vs..

Yardımları Ankara ve İstanbul’da toplayacağız.Diğer illerden katılmak isteyen arkadaşlar topladıkları yardımları Ankara’da vereceğimiz bir adrese gönderebilirler.Eşyaların son toplama ve Ankara’ya gönderme tarihi 15 Ocak’tır.Topladığımız eşyaları Şubat ayı ortasından itibaren bir heyetle birlikte Muş,Van ve Ordu’da belirlediğimiz 4 ayrı okula götüreceğiz.Göndereceğiniz eşyaların kullanılmayacak kadar eski olmamasına dikkat edelim.

http://www.vamosbien.org/index2.php/?p=466

Yardımcı olmak isteyenler burası aracılığıyla bana da ulaşabilirler.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...