14 Aralık 2010 Salı

Meleklerden Güzel Galibiyet



Geçen hafta kaybettiğimiz maçtan sonra özellikle yazı yazmadım bu maçı bekledim eğer o maçtaki performansımız bu maçta da devam etseydi ben de "Sarı Meleklere neler oluyor" başlıklı yazılardan bir tane yazardım herhalde galiba sanırsam.

Burhan Felek stadında! coşkulu seyircisi ile çok çok rahat bir galibiyet aldı Melekler. Geçen hafta kaybedilen maçta manşet sorunu baş göstermiş buna bağlı olarak da hücumda düşmüştük ne blok ne servis hiçbir şey beklediğimiz gibi olmadı.

Kızlar kısa sürede gerçekten iyi toparlanmışlar biraz da hırs yapmışlar.Natalya Osmokrovic!'in ilk 6'ya dönmesiyle birlikte manşet sorunu kalmayınca geriye sadece arkaya yaslanıp zevkli geçecek maçı izlemek kalıyor bize.Nihan'ın manşetinin kötü olduğunu düşünsem de kendisi smaç savunmasını muazzam yapan liberolardan biri kesinlikle, yanında da Nati ve Sokolova olunca alanımızda çok zor top öldüğünü görüyoruz.Geçen maçta bizi hayli zorlayan Gançerova! ve Costagrande ikilisi bu savunma karşısında şaşkına döndü diyebiliriz tabi bloktan kaçıp içeri vurabildikleri smaçlarda.Daldan dala atlıyor gibi olacağım ama duvar gibi idi bloğumuz geçit vermediler geçenlerde bir şekilde yumuşayıp defanstan çıktı,bloğumuzun iyi olmasının nedeni de alışık olduğumuz etkili servislerin atılması kesinlikle,tüm bunlara Fofao faktörünü ekleyince dün herşey muazzamdı Fenerbahçe Acıbadem adına.Tüm bunlar doğrultusunda dün Dinamo Moskova'ya sadece 44 sayı izni verdi Melekler.Yapılan savunma ve bloklar,alınan güzel sayılar ile hem coştular hem de seyirciyi de coşturdular.Seyirciye de ayrı teşekkür güzel destekleri için.

Şimdi gelelim fasulyenin nimetlerine Trt'nin bu işi ne kadar şevk ve istekle yaptığını biliyoruz.Üç temsilcimizin maçlarından birini zor bela canlı olarak diğerlerini ise çok insani saatlerde (1 ve 2 buçuk) yayınladığını biliyoruz.Eskiden yorumculu, voleybol bilen sunucuların anlattığı maçlardan sonra Trt'nin son bombası ise futbol spikerinin maçı anlatması oldu.Salonu stad, Natasha Osmokrovic'i Natalya ,Goncharovayı Gançerova diye tanıtan spiker Fenerbahçe'nin eski Dinamo'nun yeni istatistikçisi Onat Kurt'u ise Kurt Onat diye tanıtarak (daha sonra jeton düştü tabi kurt soyadı diye nasıl anladıysa) elindeki kağıttan isim okuyamayan bir kişi anlattı maçı. Yayın hakları ne kadar süre ellerinde bilmiyorum ama bir an önce kurtuluruz inşallah bu ızdıraptan.

Bu maçın bitimiyle yepyeni bir heyecan başlıyor bizim için Klüpler arası dünya şampiyonası için Katar'a gitti bugün Melekler kendilerine şans ve çok iyi bir manşet yüzdesi diliyorum

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...