1 Haziran 2010 Salı

Vefa Bir Semt Adıymış


Enteresan bir takım Galatasaray, şubeler arası hoca geçişini seviyorlar sanırım. Geçtiğimiz sene Bayan takımında çalışırken kendi isteğiyle!! görevden ayrılıp, malum forma skandalı sonrası erkek takımının başına Cem Akdağ'ı getirmişlerdi. Şimdi Cem Hoca'nın yaptıkları muazzam işlerdi. Herşeyden öncce dibe vurmuş takımı aldı, çok güzel işledi, bir takım yarattı onlardan.

Bu çabalarının sonucunda gayet hoş basketbol oynayan, iyi bir takım yarattı. Siz bakmayın o forma skandalının ardından gelinen noktaya, Galatasaray bu ligin en basketbol oynayan takımlarından biriydi bu sezon. İşte bunu gören Galatasaray yönetimi beni şaşırtarak Cem akdağ'a sözleşme uzatma teklifi yaptılar, gerçi telif ne derece doğru bilinmez. Hocam senle devam edeceğiz minvalinde bir şeyler söylenmiş. Cem Hoca sağlam Galatasaray'lıdır. İtiraz etmemiştir hiç bir şeye.

Biz Cem Akdağ derken, GS'de öce Ergin Ataman ile anlaşırsak bütçe arttırılır sesleri geldi. Anlaşamazsak Cem Akdağ kalır. Şu yaklaşım bile ayıbın daniskası iken , gidip Oktay Mahmudi ile anlaştılar. Hani buna vefasızlık demeye dilim varmıyor, iş ahlakına dahi sığmayan adi bir davranış bu. Ateşten gömleği üstüne giyip, takımı nerdeyse play-off'a sokan bir hoca'ya böyle mi davranılır. Gerçekten GS yönetiminin ne yaptığını anlamak çok zor. Konuyla ilgili bizim Doktor ile konuşuyorduk msn'de...Olayı çok güzel özetledi.

Ben : Ayıp ettiler hocaya ikinci kez
Doktor: Hayır yani Oktay Mahmudi bir de , sanki Mourinho ayarında birini getirdiler yerine...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...