2 Haziran 2010 Çarşamba

Hepimiz İnandık,Kupayı Getirin Bize


Sene içerisinde çok tartıştık, kırıldık, gönül koyduk, ama artık son noktadayız. Bizim sevdamız farklı bir sevdadır,birbirini deli gibi seven iki aşık gibiyizdir, ama en ufak bir terslikte birbirine küsen , kırılan gönül koyan bir yapıda aşk bu. Zaten ufak ya da büyük bu sıkıntıların sonucunun,böyle olmasının tek sebebi de renklere duyduğumuz aşkın büyüklüğünden geliyor. Bizim derdimiz çubukluyla, onun hakkınnı verenleri desteklemekle. Veremeyenlere de sitem etmek hakkımız olsa gerek.

Bugün erkek basketbol takımımız ligdeki son maçına çıkıyor belki de. Hatta taraftar için sezonun son maçı denebilir. Sene içerisinde çok eleştirdik hatta kızdık. Ama play off süresini değerlendirdiğimiz zaman bu çocuklar Çubuklu'nun hakkını sonuna kadar verdiler. Hele ki final serisinde. Bugün artık bir sezonun emeklerinin alınma zamanı, bu satırlarda en çok eleştirdiğim insanlardan biri olan Tanjevic'e veda zamanı. Gönlüm isterdi ki, Tanjevic hoca olarak takımın başında olsun, şampiyon olalım vedası o şekilde olsun. Sağlık şartları buna müsade etmese de hoca gene tribünde olacaktır. Kendisini çokça eleştirdim, ama bu kariyerine saygı duymadığım anlamına gelmez. Bugün kazanılacak kupa ona en güzel hediye olacaktır.

Haydi o zaman formanı, atkını al Abdi İpekçi'ye gel ey taraftar, bizler inandıysak madem bu inancı gösterelim sahadakilere. Ergin'in gereksiz germe hareketlerine kanmayalım, doping yapsana diye bağırmayalım bırakalım Ergin takımla ilgilensin o zaman daha rahat kazanıyoruz. Bu sefer maçın başından sonuna kadar baskı altına alalım,rakip hücum yaparken Lay Lay tezahürat yapmanın hiçbir faydası yok. Lay Lay tezahüratı 1000 kişi yapar, ama o 1000 kişi ıslık için diğer insanları yönlendirse çok daha etkili oluruz o salonda. Gün Fenerbahçe'ye destek günüdür. Şampiyonluk için oyuncularımız sahada biz tribünde saldıralım , maç sonu kupa ile coşalım...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...