17 Mayıs 2010 Pazartesi

Tarifi Yok Bu Duygunun



Dün akşamın ardından şu yazı panelini açıp bir şeyler karalamak bile zor. Neticede oyundur bu kazanmak olduğu kadar kaybetmekte var. Değerli Blogdaşım Arkhe'nin maç sonu yazısını okuyunca ben bunun üstüne bir şey yazmam arkadaş diye geçirdim içimden. Kendisi de sağolsun paylaşmama izin verdi o güzel yazısını. Benim için bu yazıdan öte söylenecek söz yok düne dair..


2006'dan sonra bu beni çok yıkmadı, son düdükten sonra büyük bir sükunet içinde yerime oturup etrafı izledim.. Aslında o gerizekalı anons olmasaydı belki birçok taraftar kaybetmeyi benim gibi karşılayacaktı..

Şampiyonluk gelince dünya yanacaktı, o şampiyonluk kısa bir süreliğine gelip gidince Fenerbahçeli kendi dünyasını, Saraçoğlu'nu yaktı..

Kaleciler, hakemler, federasyon bu akşam hepsi temizlendi.. "Aziz Yıldırım ligi satın aldı" lafları lazım oluncaya kadar rafa kalktı.. "Kupayı Trabzon'a verdiler, karşılığında ligi aldılar" diyenler şimdi Bursaspor camiası ile birlikte şampiyonluk kutluyor.. Sezon boyunca bunları söyleyenler şimdi biraz utanırlar mı? Hiç sanmam.. 2006'dan biliyorum..

Ülkenin %70'i bu akşam çok mutlu, hep birlikte savaştılar ve çok istedikleri şampiyonluğu aldılar.. Bursaspor başkanı Yazıcı bile "Bursaspor'un şampiyonluğu için tüm Türkiye'yi kutluyorum" dedi.. Adam haklı, bu şampiyonlukta sesini Bursa diye bağırırken kısan Trabzonspor taraftarının, kendi maçına skor almak için bile bakmadan Fenerbahçe maçını dualarla takip eden Galatasaraylının, takımının rakibine teslim olmasını gönülden isteyen Beşiktaşlının yani kısaca herkesin payı var..

Direkler, kaleci ve savunmanın çıkardığı toplar, 10'dan fazla gol pozisyonu ama rakibin tek atağında ortaya doldurulan topun gol olması.. Bu takımın buraya kadar geleceğini bile kimse tahmin etmiyordu. Bu maçta da ellerinden geleni yaptılar, rakibi adeta ezdiler, kazanmak için her şeyi denediler ama olmadı işte..

Artık Fenerbahçe'ye daha sıkı sarılmaktan başka yapacak bir şey yok.. Bir topun içeri girmemesi bu kulüp üzerinde yıkım etkisi yaratmamalı.. Hep birlikte üzüleceğiz ama ayağa kalkmak lazım, kalkamayacak olan da bence biraz uzaklaşsın.. Fenerbahçe'yi de yanına çekmesin..






Ben Fenerbahçe'yi böyle günlerde daha çok seviyorum..

STEREO CIPPOLA

2 yorum:

granger17 dedi ki...

dünden sonra birçok fenerbahçeli arkadaşın bloglarını okudum herkes çok üzgün doğal olarak ama bu üzüntüyü en iyi senin yazında okudum şuan dan itibaren bütün fenerbahçelilerin sağ duyulu davranması lazım bu kaybediş bizi 10 sene geri götürmemeli ve buna izin vermemeliyiz ve onları bir kez daha sevindirmemeliyiz.

Furkan Zengin dedi ki...

@granger17

yazı bana ait değil yazının başında da belirttim Stereo Cippola blogundan Arkhe arkadaşımız yazmış bunu, ben de senin gibi bir sürü yazı okudum ama benim içinde bulunduğum duyguları en iyi bu yazı tarif ediyordu, o yüzden onun yazısını doğruca aldım buraya. Gerçekten şu zamanlarda Fenerbahçe'nin büyüklüğünü daha iyi anlıyor insan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...