15 Şubat 2012 Çarşamba

Periler Olimpi....



Üç maç üstüste kazanan takımı şampi... ilan etmesiyle ünlü bir ülkenin vatandaşı olarak daha da ileri gidiyorum.O haberleri yazanların duygularını bilmem ama ben bu başlığın gerçekleşmesini canı gönülden istiyorum.


Geçen sene büyük bir başarıya imza atarak Avrupa ikincisi olan Potanın Perileri'nin olimpiyat elemelerindeki rakipleri belli oldu.

25 Haziran-1Temmuz arasında Ankara'da düzenlenecek Olimpiyat elemelerinde millilerimiz A grubunda Japonya ve Porto Riko ile eşleşti.

A Grubu: Türkiye,Japonya,Porto Riko

B Grubu:Çek Cumhuriyeti,Arjantin,Yeni Zelanda

C Grubu:Hırvatistan,Güney Kore,Mozambik

D Grubu:Fransa,Kanada,Mali

Şimdi gelelim neden bu kadar rahat konuştuğuma ; gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar çeyrek finale çıkacak ve çapraz gruplarından gelen rakiplerle eşleşecek A1-B2 , B1-A2 ve C1-D2 D1-C2 şeklinde çeyrek finali kazanan takımlar olimpiyat biletini cebine koyacak.
Herşey burda da bitmiyor çeyrek finalde elenen dört takım yarı final- final şeklinde maç yapıp finali kazanan takım da olimpiyat vizesi alıyor

Takımlara baktığımız zaman avrupa takımlarının öne çıktığını görüyoruz.Grupta sıkıntı yaşamaz isek ki bunu sadece Japonya maçı için söyleyebiliriz çaprazdan gelen grup ikincisini rahat geçip 3 maç sonunda bileti cebimize koyarız.Eğer olur da çeyrek finalde elenirsek diğer elenenleri geçip bileti rahat alırız diye düşünüyorum.Seyircinin zaten salonu dolduracağına inancım tam takımımız da bunu gerçekten hakediyor.Bize de olimpiyat yolunda Perilerimize başarılar dilemek düşüyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...