17 Şubat 2011 Perşembe

Efe İle Konuştum Haberler İyi



Ekşi sözlük efsanesi bir başlık oldu ama iyi oldu sanki :) Efe Kuyumcu'yu sık sık buraya alıyoruz haberleri ile biliyorsunuz tanıyorsunuz artık onu. Kendisi şu an Cannes'da Cannes Finn Week 2011'de yarışıyor. 



Sabah nasıl gidiyor yarışlar diye kısa bir sohbet imkanımız oldu Efe ile, sıcağı sıcağına geçelim haberleri buraya. Öncelikle Efe hedefinin ilk 15 olduğunu söyledi. İlk yarışta yediği start cezasını saymazsak, işler fena değil Efe için. 3. yarışta çok iyi bir start alarak diğer rakiplerinde bile övgü almış durumda. Bugünkü 3 yarışın ardından, start cezası aldığı derece silineceği için ilk 15 hedefi çok da uzak değil. Start cezası ile ilgili yorumu da, bu tip yarışların amacı bu zaten hatayı buralarda yapıp ilerde daha büyük yarışlarda yapmamak. Zira büyük yarışlarda böyle bir hatanın telafisi mümkün olmuyor pek. 


Bu noktada benim isyan ettiğim bir diğer konu var, Efe'nin rakipleri senede 15 yarışa gidebilirken, Efe sadece 7-8 yarışa gidebiliyor. En başından beri söylediğimiz sponsor desteğinin önemini vurgulamak için yeterli sanırım bu bilgi. çok büyük paralar değil bu sporcuların ihtiyacı, sağolsun NTVSPOR gibi bir basın sponsoru da varken verilecek bir kaç yüzbin dolar ile çok daha yukarılara tırmandırabileceğimiz bir sporcuyu kendi imkanları ile baş başa bırakıyoruz. Efe'ye başarılar diliyorum şimdiden, umarım istediği sonuçları aldığı haberini de yazarız buraya. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...