5 Ocak 2011 Çarşamba

Angel McCoughtry Fenerbahçe'de




Güne iyi bir haberle başlamak güzel oldu.Diana Taurasi'nin durumundan sonra bir hamle bekliyordum ancak bu kadar iyi bir oyuncu alacağımızı tahmin etmiyordum.Angel McCoughtry gerçekten iyi oyuncu, MKB Euroleasing Sopron formasıyla iki kez Fenerbahçe'ye rakip olmuş ve iki maçta potamıza 58 sayı bırakmıştı .Yapılabilecek en iyi hamleyi yaptık,Wnba de takımını İzi ile finale çıkardılar,son dünya şampiyonasında ise Dee'den sonra Amerika'nın en etkili oyuncusuydu.Hayırlı olsun diyelim şimdilik detayları daha sonra yazarız.

4 yorum:

filedefener dedi ki...

Öyle veya böyle Dee gitti artık.. Angel geldi hemde hiç düşünmeden böyle bir zamanda cok takdir edilesi bir davranıs doğrusu.. Dee bayan Kobe ise bana göre Angel Kevin Durant'tidir.. Tek merak ettiğim son maçta büyük ihtimalle Angel olmadıgından UMMC bizi yener ama ya sonra ? Q8 olmadı F4'da eşleşirsek ne olur fikrin nedir? Angel-Penny ikilisi Cappie-Candace ikilisi üstesinden gelebilir mi ?

Furkan Zengin dedi ki...

Yönetmelikte oynayamaz diye bir şey yok sanırım, o yüzden Angel kalan 2 maçta oynayabilecek galiba.

filedefener dedi ki...

Evet evet öyleymiş ben yazdıktan sonra belli oldu :)

Yinede bu maçta oynasada erken oldugunu ve hazır olmadıgını düşünüyorum Angel'ın.. Bakalım maçın sonuucu ne olacak.. Spartak'ta LJ sakatlanmıs onların artık F4 dışına koyuyorum..F4 için F4'a kadar eşleşmedikleri takdirde diğer adaylarım Halcon,Ros Casares ve UMMC..

Furkan Zengin dedi ki...

Rivas'ı tut ihtimallerin içinde hatta Halcon ve Caceres'ten bir adım daha öndeler bence :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...