16 Ağustos 2010 Pazartesi

Fener Takımında Sıkıntı Var


Başlık biraz Sergenvari oldu ama, gelen sakatlık haberleri cidden can sıkıcı boyutta. Sene başında Ukic'in elde tutulması ve üzerine Engin Atsür takviyesi yapılması, ben de dahil olmak üzere bütün Fenerbahçelileri sevindirmişti. Sezonun başlamasına yaklaşık 2 ay var ama önce Engin Atsür'ü sonra da Roko Ukic'i kaybettik. Engin'in sakatlığı 4-6 ay , Ukic'in sakatlığı da yaklaşık 4 ay sürecek deniliyor. Bu durumda sezon başı büyük emeklerle oluşturulan Guard rotasyonu , daha sezon başlamadan çökmüş durumda Fenerbahçe'de.

Bu noktada ne yapılır bilemiyorum, bu derece uzun süreli sakatlık olacaksa takıma guard konusunda takviye şart gibi gözüküyor. Takımda şutör oyuncu eksikliği de vardı zaten, üstüne bu guard sıkıntısı hiç hoş olmadı, belki Greer ile belki Vidmar ile mecburen yollar ayrılacak. Açıkçası neler olacak bakmak lazım. Ancak tam dengeli bir kadro yaptık, iyi bir hazırlıkla güzel işler yaparız dediğimiz bir anda, milli takım kaynaklı böyle ciddi sakatlıkların olması düşündürücü.


Edit :  aldığımız bilgiyi teyid etmeden yazmak biraz acemi hatası oldu, Ukic'in sol ayak bileğinde burkulma varmış, Çağlar'ın da uyarısıyla daha net bilgiye ulaştık sakatlığı çok ciddi değilmiş. Olsun gene de sıkıntı var takımda diyerek kurtarayım ben kendimi :) 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...