17 Mart 2010 Çarşamba

Size Ne Diyarbakır'dan

"Bize göre Diyarbakırspor küme düşürülmemeli ve Diyarbakırspor’da oynayan futbolcuların emekleri düşünülerek onların da bu futbol oyununun bir parçası olduğu unutulmamalıdır."

Bursaspor'un hükmen galibiyet kararı hakkında yaptığı açıklamadan bir bölüm. Metnin tamamı burada.

Hadi 3 puanı aldınız , hadi can tehlikeniz vardı vs. Yahu sizin hiç mi suçunuz yoktu bu olanlarda, orada 25 tane adamın kafasını gözünü yararken de bunu mu düşünüyordunuz. Ortada hiçbir şey yokken , nerdeyse ve maalesef memleket rutini haline gelmiş olan şehit vakasını bahane ederek, yaptığınız ırkçılığı kapatmaya çalıştınız. Durduk yerde Diyarbakır taraftarlarına karşı Ne Mutlu Türk'üm Diyene pankartı açtınız. Hani memlekette cidden düzgün bir savcı olsa alayınızı TCK 312'den içeri alır bu pankart yüzünden. Gerçi onlar da çok yoğun bu aralar, TSK fişlemekle uğraşıyorlar malum...Yani ortada aleni tahrik var onu geçtim rakip taraftara saldırı var, ortada dişe dokunur ceza yok. Sonra vah efendim Bursa'ya yapılanlar vahşetmiş. Sonra da lakabınıza uygun gözyaşlarınızla Diyarbakırlı oyuncuların emeklerinden bahsedersiniz. Bu bir vahşetse, bunu başlatan senin taraftarında sayın Yazıcı, çanakçınızda Levent Kızıl önderliğindeki TFF.

TFF için ne desek boş, yaptığınız her türlü eyyamla, siyasilerin kucağından inmeden aldığınız her kararla , Türk Futbol'unun bugün içinde olduğu kaosu yarattınız. Halen daha kendinizi 2016 masalıyla avutuyorsunuz. Bu zihniyetle 2016'yı alsanız ne olacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Olayı o kadar berrak şekilde anlatmışsın ki katılmamak mümkün değil.
Ama federasyon kör
federasyon sağır...
İlk maç için susanların bu maç için Diyarbakır'a söylemedikleri söz ve etmedikleri hakaret kalmadı.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...