8 Kasım 2009 Pazar

Formalar Yerine Ulaştı


Mensubu omaktan gurur duyduğum Fenerbahçe Taraftar Topluluğu VAMOS BIEN çk hoş bir dfüşünce ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Kombine Kart alana taraftarlarına verdiği hediye formaların hepsini çocuk beden alarak Doğu Anadolu'dan bize ulaşan bir öğretmen kardeşimizin okuluna gönderdi. Vamos Bien ana sayfasında olabilecek en güzel şekilde anlatılmış olay, daha da söze gerek yok. Emeği geçenlere milyonlarca kere teşekkür ediyorum.

Geç kaldım bu haberi geçmek için, vamosbien.org'dan da ulaşılabilir ama buraya da aktarayım istedim. Sırtımda o formayı taşımaktan daha güzel ve anlamlı bir olay varsa o da bir çocuğun üzerinde o formayı görmektir. Bir Vamos üyesi olmanın mutluluğunu benim adıma pekiştiren bu organizasyonda emeği geçen tüm dostlara teşekkürü borç bilirim:

öyle ağlasam, öyle ağlasam ki çocuklar
size hiç gözyaşı kalmasa
öyle üşüsem, öyle üşüsem ki çocuklar
size hiç soğuk kalmasa
öyle acılar çeksem, acılar çeksem ki çocuklar
size hiç acı, hic ama hiç acı kalmasa
öyle gülseniz, öyle gülseniz ki çocuklar
gülmeyen hiç kimse, hiç ama hiç kimse kalmasa…

Aziz NESİN

Herşey o çakmak çakmak gözlerin gülmesi için..
O formaları üzerlerine giydiklerinde parıldayan gözlerini görmek,Fenerbahçe’li olmanın gururunu bir kez daha yürekten yaşattı bizlere..Onların o kocaman yüreklerini Fenerbahçe sevgisiyle doldurduğumuzu görmek bizim için büyük bir mutluluktu..Bu sezon öncesi Vamos Bien olarak kombinelerimizi alırken kombine alanlara kulübün hediye olarak vereceği formaları nasıl değerlendirebiliriz düşüncesinin sonunda alacağımız formaları ihtiyaç sahibi olan küçük yaştaki kardeşlerimize verme fikrinde karar kılmıştık..Bununda nasıl isabetli bir karar olduğunu formaları yerine ulaştırıp o küçük kardeşlerimizin gözlerinin nasıl mutlulukla güldüğünü gördüğümüzde anladık..İlk kez yaptığımız ve farklı şekillerde devamını getirmeyi düşündüğümüz bu organizasyonu Muş-Merkez-Sungu-Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirdik..Formaları küçük kardeşlerimize ulaştırmamızda bizlere yardımcı olan aynı okulda görevli sevgili öğretmenimiz Aysu PARMAKSIZ’a bizlerle Fenerbahçeli kardeşlerimiz arasında bir köprü olduğu için teşekkürlerimizi bir borç biliriz..Vamos Bien olarak Fenerbahçe sevgisiyle çarpan her yüreğin yanında olacağız..
Mitralyöz
VAMOS BIEN

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...