3 Ekim 2009 Cumartesi

Bu Final Nefes Keser

Polonya'da devam eden Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonasında finalistler belli olduç Günün ilk maçında Hollanda, ev sahibi Polonya'yı 3-1'le geçti. İlk iki seti çok rahat geçen Hollanda 3. sette biraz da varını yoğunu ortaya koyduğ Polonya karşısında tutunamadı , ancak son sette toparlayıp başa baş giden seti son bölümde kopardılar ve hakettikleri bir galibiyet aldılar. Staelens kardeşler ve Flier'in performansları göz doldurucuydu.

İkinci maçta İtalya favori olmasına rağmen zorlandı Almanya karşısında. Son sette 20-20'ye kadar kafa kafaya giderken , o dakikadan sonra tecrübe ağır bastı ve İtalya seti 25-22 maçı da 3-1 kazanarak herkesin beklediği gibi finalist oldu.

Yarın finalde harika bir maç bizi bekliyor , Hollanda uzun boylu oyuncuları sayesinde özellikle bloklarda çok etkili oluyor , bakalım bu bloklar Agüero'nun hızını kesebilecek mi.? Ya da İtalyanlar Flier'in 3m gerisinden yaptığı smaçlara blok tutabilecek mi ? İtalyanların iyi servisine nasıl manşet alacak Hollandalılar ? Bu soruların hepsinin cevabını yarın çğreneceğiz ancak seyir zevki açısından yüksek kalitede bir maçın bizi beklediği kesin.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...