13 Eylül 2009 Pazar

Masal Gibi Final

Amerika Açık'ta peri masalı finale kadar ulaştı. Kim Clijsters , Serena Williams karşısında harika bir oyun çıkarttı. 6-5 öndeyken Serena'nın servis oyununda 2 kez maç puanı için servis kırma şansına sahipti. Serena Wiliams çizgi hatası veren hakemle tartışınca -ki orada söyledikleri uzun yıllar tartışılacaktır (Acaba Ne Dedi ?)- ceza puanı alarak son sayıyı Clijsters'a verdi ve peri masalının güzel prensesi mutlu sona bir adım daha yaklaştı.

Peri masalımızın diğer kahramanı ise Danimarkalı genç yetenek Caroline Wozniacki. Bu yılki tırnuvanın ışıldayan genç yeteneklerinden biri olan Wozniacki, diğer bir ışıldayan yetenek Yanina Wickmayer karşısında kontrollü ve akıllı oyunun karşılığını finale yükselerek aldı. Wickmayer'in kırılma anlarında yaptığı basit hatalar olmasa belki de final'de iki Belçikalı tenisçi izleyecektik. Sonuçta onun için de 50. sırada geldiği ABD'den bu derece bir başarıyla dönmek büyük gurur olsa gerek.

Tam bir masal gibi final gibi olacak, bakalım masal prenseslerinden hangisinin yüzü gülecek. Her halükarda yüzü gülecek olanlar ise , bu tarihe Flashing Meadows'ta tanıklık edenler olacak...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...